60. rođendan

'Nastradat će onaj koji će mi prirediti tulum iznenađenja...'

 Tom Hanks
23.04.2016.
u 21:41

 Glumac Tom Hanks (59) ne može, kaže, vjerovati da će uskoro imati 60 godina.

- Pokušavam ne razmišljati o tome - rekao je glumac kojemu je rođendan u srpnju. Dodaje da je odrastao slaveći rođendan s jako malo prijatelja jer bi svi u to vrijeme odlazili na more.

- Ne planiram ni sad raditi tulum. Otvorit ću limenku pive i to će biti to - rekla je zvijezda filma 'Forrest Gump'. Našalio se da će nastradati onaj koji se usuditi prirediti mu tulum iznenađenja.

- Ma ubit ću ga - smije se Tom. Već je, dodaje, upozorio suprugu Ritu Wilson (59) da to ne radi.

- Svaki put kad potiho priča na mobitel mislim da se nešto ‘kuha’. Makar mislim da je prerano, ali tko zna - šali se glumac.

Tulum iznenađenja bi mu mogla prirediti dobra prijateljica Oprah Winfrey (62) jer ona to, kaže Tom, obožava. Glumac je nedavno snimio film “Sully” redatelja Clinta Eastwooda . Hanks glumi pilota Sullyja koji je 2009. sigurno prizemljio zrakoplov sa 155 putnika u rijeku Hudson. Zbog uloge je morao posvijetliti kosu što se nije svidjelo njegovoj supruzi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije