'DOBRO VINO'

Napravi i do 200 litara vina: Bebek pokazao kako uživa sa suprugom na berbi

Foto: Instagram
1/4
29.09.2020.
u 07:07

Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj nasmijan pozira s bijelim grožđem, uz hashtag svog velikog hita "Gdje sam bio, s kim sam pio". Uz to je dodao i nekoliko fotografija sa suprugom Ružicom i prijateljima.

Legendarni pjevač Željko Bebek pauzu od nastupa iskoristio je za berbu u vinogradu, a na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj nasmijan pozira s bijelim grožđem, uz hashtag svog velikog hita "Gdje sam bio, s kim sam pio".

Uz to je dodao i nekoliko fotografija sa suprugom Ružicom i prijateljima.  Bebek već godinama godišnje napravi 150-200 litara vina, koje ne prodaje, nego poklanja obitelji i prijateljima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Razlika između nas i svjetskih imena koja rade vina je u tome što ga mi radimo za sebe, da ga Ružica i ja možemo piti cijele godine i častiti prijatelje na zabavama. U proizvodnji vina je najvažnije da ih radiš s ljubavlju i da ne ‘petljaš’ s nikakvom kemijom. Nije nas nitko podučavao, a radimo ga po starinskoj recepturi, kazao je jednom prilikom pjevač, koji radi i etikete svog vina, a na njima su najčešće supruga Ružica i on. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije