napadi dugo traju

Naomi: Kim nije jedina, i meni su prijetili pištoljem u Parizu

naomi
PA/Pixsell
06.01.2017.
u 15:24

Crna pantera otkrila je da su je 2012. nepoznati muškarci napali u Parizu i prijetili da će ju ubiti. Manekenka je u napadu i ozlijeđena te se neko vrijeme kretala u invalidskim kolicima

Naomi Campbell (46) ispričala je kako je 2012. avionom iz Švicarske stigla u Pariz na sastanak s prijateljem i dizajnerom Azzedineom Alaiaom. Po izlasku s aerodroma čekao ju je automobil, ali u njemu nije bio njezin uobičajeni vozač. Iako joj je to odmah bilo sumnjivo, nije reagirala.

U jednom trenutku, presreo ih je drugi auto iz kojeg su istrčali zamaskirani muškarci. 

- Otvorili su vrata na mom autu, zaprijetili mi pištoljem i rekli da će me ubiti - prisjetila se Naomi, piše 24sata.hr. 

Crna pantera u napadu je i ozlijeđena pa je poslije neko vrijeme bila u invalidskim kolicma, a kasnije se kretala i sa štapom. Nije objasnila točno kakve je ozlijede pretrpila, a nije rekla ni što su joj napadači ukrali.

Dodala je ipak da sumnja kako je vozač njezinog automobila bio uključen u napad jer su ih napadači pratili sve od aerodroma. Zbog svog iskustva sada zna kako se osjeća Kim Kardashian (36) i suosjeća s njom.

- Baš mi je žao zbog toga što joj se dogodilo i jako me ljute priče koje govore da je Kim izmislila cijeli napad, To se već dogodilo meni, ali i još nekim poznatim osobama, koje sada ne bih imenovala. To je organizirana grupa koja napada zvijezde i to traje već nekoliko godina - zaključila je Naomi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije