na Instagramu

Naomi Campbell potpuno gola! Evo kako izgleda u 49. godini

Reuters/Pixsell
17.06.2019.
u 13:22

Manekenka je pozirala potpuno gola usred pustinje u Keniji dok je fotografija skupila oko pola milijuna lajkova, ali i brojne pozitivne komentare.

Jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu, Naomi Campbell pokazala je da izgleda savršeno u 49. godini, skinuvši se na Instagramu za potrebe snimanja. 

Manekenka je pozirala potpuno gola usred pustinje u Keniji dok je fotografija skupila oko pola milijuna lajkova, ali i brojne pozitivne komentare.  

Foto: Instagram Asos

Campbell je osim na Twitteru aktivna i na YouTubeu gdje objavljuje isječke iz života, ali i surađuje s drugim poznatim youtuberima. Naomi je nedavno okončala vezu s pjevačem Liamom Payneom 25-godišnjim bivšim članom boy banda One Direction, o čemu su pisali britanski mediji. 

Izvor blizak paru tvrdi da je razlog prekida to što joj je mladić nakon četiri mjeseca veze dosadio.

Liam i Naomi nikada nisu objavili zajedničku fotku na društvenim mrežama, no fotografi su ih uspjeli u nekoliko navrata fotografirati zajedno. Zbog svoje veze bili su često na udaru kritika. 

Pjevač je prije Naomi bio u vezi s britanskom pjevačicom Cheryl Cole, koja ima 35 godina, a s njom je dobio i sina Beara. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije