nije im loše

Nakon provoda u Milanu, Foxx kćer i nećake odveo u Beograd

foxx
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/2
04.03.2017.
u 11:39

U Srbiju je došao u četvrtak navečer s nećacima i kćeri Analise, a večer prije se u Milanu družio s pjevačicom Danijelom Karić, koja dolazi iz srbijanske tajkunske obitelji Karić

Uživam sa svojim ‘malcima’ u Beogradu. S bakom sam u autobusu proputovao Ameriku, a ja ću sada djeci pokazati svijet, rekao je glumac Jamie Foxx (49).

U Srbiju je došao u četvrtak navečer s nećacima i kćeri Analise (8), a večer prije se u Milanu družio s pjevačicom Danijelom Karić (32), koja dolazi iz srbijanske tajkunske obitelji Karić, piše 24sata.hr.

Inače, glumac je pauze snimanja 'Robina Hooda' u Dubrovniku iskoristio za razgledavanje i uživanje u gastronomskim delicijama. Svoje oduševljenje podijelio je i na društvenim mrežama.

- Nalazim se u Hrvatskoj, ovo je ludilo. Dolazim iz Teksasa, nemojte reći da se snovi ne mogu ostvariti - rekao je u jednom od objavljenih videa na svom Instagramu. Naglašava kako je boravak u Hrvatskoj sjajan i kako će se kući vratiti s lijepim uspomenama.

Iako je treći dan njegovog boravka u Dubrovniku obilježio incident, kada su mu u restoranu prišla dvojica pijanih muškarca i izvrijeđala ga, Foxx se nije dao omesti te je nastavio uživati u Hrvatskoj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije