U 68. godini

Nakon ozljede ramena preminuo Rick Parfitt, gitarista grupe Status Quo

sfs
25.12.2016.
u 15:13

U 68. godini života preminuo je Rick Parfitt, gitarista grupe Status Quo. U priopćenju koje su objavili njegov menadžer i obitelj navodi se da je Parfitt preminuo nakon komplikacija zbog ozljede ramena.

Gitarist je u bolnicu u španjolskoj Marbelli odveden u četvrtak, gdje je preminuo usljed teške infekcije.  "Ne mogu opisati tugu koju osjećam. Za mnoge je bio rock zvijezda, za mene je bio samo tata i jako sam ga volio", napisao je njegov sin Rick Parfitt Jr. na Twitteru. 
Parfitt je preminuo prije nego što je uspio započeti solo karijeru i objaviti svoju autobiografiju, koja je trebala izaći 2017. godine. Parfitt je nedavno napustio turneju grupe nakon što je tokom ljeta pretrpio srčani udar. Njegov menadžer je tada izjavio da je gitarista nekoliko minuta bio mrtav, te da je to jako utjecalo na njegovo psihičko zdravlje.  Iz Parfitta su ostali supruga Lindsay, blizanci Tommy i Lily, te Rick Jr. i Harry.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije