Kraj?

Nakon Igora, i Severina je nakon devet mjeseci promijenila sliku profila

Instagram
11.06.2020.
u 19:18

Igor je prvi promijenio sliku profila na Instagramu i njihovu zajedniču fotografiju maknuo nakon nekoliko godina.

Nakon Igora, sada se i Severina odlučila promijeniti sliku profila na svojoj Facebook stranici. Severina je nakon devet mjeseci postavila fotografiju na kojoj se nalazi u crvenoj haljini s prozirnim detaljima.

"Uz vas sam draga SEVERINA... Pustite zle ljude neka pričaju", "Divna Seve, borac", "Da znaju ljudi što si sve prošla, ne bi bilo zlih jezika, već bi ih bilo sram", pisali su fanovi u komentarima puni podrške.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Igor je prvi promijenio sliku profila na Instagramu i njihovu zajedniču fotografiju maknuo nakon nekoliko godina. Supružnici su prestali jedno drugom lajkati objave, a jedno vrijeme se nisu ni pratili na društvenim mrežama, no to nije dugo izdržalo.

Ipak, prije tjedan dana Kojić je objavio zajedničke fotografije sa Severinom.

"Ljubav koja se ne mjeri likeom i followom. Moj anđeo, najljepša duša i najbolja majka na svijetu", napisao je Igor uz fotografije na kojima ljubi Severinu, no ona ni tu nije lajkala. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije