NJEZINA STRANA PRIČE

Nakon godina šutnje oglasila se Beckhamova ljubavnica: Čini sve da ja izgledam kao lažljivica

Rebecca Loos
Instagram
24.10.2023.
u 09:24

U intervju koji je dala Rebecca Loos poslala je Beckhamu sljedeću poruku: Razumijem da ima imidž koji mora sačuvati, ali on sebe prikazuje kao žrtvu i čini sve da ja izgledam kao lažljivica, kao da sam ja izmislila te priče.

U Netflixovom dokumentarcu David Beckham i njegova supruga Victoria prvi put su pričali o njegovoj aferi s Rebeccom Loos za koju je javnost saznala 2004. godine. Nisu imenom spominjali Davidovu ljubavnicu, ali svi su znali o kome se radi. Bivši nogometaš rekao je kako mu je to bio najteži period te ni sam ne zna kako su on i supruga uspjeli prebroditi tu krizu. Nakon godina šutnje, u medijima se sada oglasila i Rebecca Loos koja sa suprugom i dvoje djece sada živi u Norveškoj i trenerica je joge.

U intervju koji je dala poslala je Beckhamu sljedeću poruku: Razumijem da ima imidž koji mora sačuvati, ali on sebe prikazuje kao žrtvu i čini sve da ja izgledam kao lažljivica, kao da sam ja izmislila te priče. To sve izgleda tako da on sebe predstavlja kao - ‘jadni ja‘. On mora preuzeti odgovornost.  U dokumentarcu Beckham pokušava dati do znanja kako je riječ bila o navodnoj aferi, a Loos to opovrgava te je ispričala niz situacija u kojima je bila s Beckhamom, a Daily Mail prenosi njezinu priču o tome kako je i nju David prevario sa španjolskom manekenkom s kojom ga je zatekla u sobi u kući njegovog suigrača Ronalda. 

Bilo je 22. rujna 2003. godine i Rebecca je bila uzbuđena što će biti jedna od uzvanica na Ronaldovoj rođendanskoj zabavi koja se odvijala u njegovom domu u ekskluzivnoj četvrti sjevernog Madrida. Njegove rođendanske zabave bile su raskošne, kaže Rebecca, a ovo nije bila iznimka. - Bilo je odlične hrane, samba benda iz Brazila zabavljao je goste, a šampanjac je tekao u potocima -  prisjetila se Rebecca. U to je vrijeme bila je usred afere s Ronaldovim kolegom iz Real Madrida Davidom Beckhamom i nije ni slutila kako će tu večer uhvatiti Beckhama u društvu španjolske manekenke.

Beckhamova bivša osobna asistentica kaže kako ju je taj prizor šokirao, a situacija je postala još gora kada joj je zazvonio mobitel i s druge strane je bila Victoria Beckham koja je tražila svog muža. - Bila je uznemirena jer je zvala Davida i on joj se nije javljao. Rekla sam da ne znam gdje je... A ona mi je odgovorila da ne poklapam slušalicu i da ga odem potražiti - ispričala je Rebecca u intervjuu.

- Ušla sam u kuću i popela se stepenicama i vidjela sam Davidova dva tjelohranitelja ispred vrata vrata jedne sobe. Šapnula sam im kako je Victoria na liniji. Jedan od tjelohranitelja je nestao i kad se vratio David je bio s njim. Kada su otvorili vrata vidjela sam kako manekenka leži na krevetu. Bila sam ljuta i samo sam mu dala mobitel i rekla: Tvoja žena te zove. - ispričala je Loos.  - Bila sam tako povrijeđena. Pomislila sam u sebi kako sam bila budala.- rekla je Loos. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije