rođenje tajili

NAJSLAĐI TRENUCI U SAMOZATAJNOJ OBITELJI: Perišićeva supruga objavila rijetku fotku sa sinom

Instagram
17.07.2022.
u 17:06

Mnogi su se iznenadili kad su saznali da je hrvatski nogometaš Ivan Perišić i njegova supruga Josipa dobili treće dijete jer su cijelu trudnoću uspjeli održati u tajnosti.

Da im je stigla prinova, Perišić je na Instagramu potvrdio mjesec dana nakon što je Story objavio da mu se rodio sinčić, a tom je prilikom otkrio da su mu dali ime Luka.

'Obitelj iznad svega. Dobrodošao Luka', napisao je Perišić uz crno-bijelu fotografiju na kojoj se mogu vidjeti ruke svih članova obitelji.

Fotografiju sa sinčićem kasnije je objavila i Josipa koja je uz objavu napisala sličnu poruku kao njen suprug: 'Iznad svega... život', piše Story.

Sad je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila sladak trenutak s tromjesečnim sinčićem objavivši fotografiju na kojoj bebu podiže visoko u zrak.

Foto: Instagram

Podsjetimo, 32-godišnji napadač Inter Milana u braku je s 32-godišnjom Josipom, a sudbonosno 'da' su izrekli 2020. godine u srpnju i to u tajnosti u crkvi svetog Mihovila u mjestu Grohote na Šolti uoči osme godišnjice njihovog civilnog braka. Među uzvanicima bili su samo članovi njihove bliže obitelji, a vjenčao ih je don Vinko Bus.

Ljubav se između para rodila još u srednjoj školi kada su, navodno, sjedili i u istoj klupi. Josipa nije za posebnu priliku kupila novu vjenčanicu već je dala suziti haljinu Viviene Westwood, koju je odjenula na njezinoj i Ivanovoj svadbi kod matičara 2012. godine. Par je nakon prvog vjenčanja slavio u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Osim malenog Luke par ima još dvoje djece, devetogodišnjeg sina Leonarda i sedmogodišnju kćerkicu Manuelu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije