Sofia i Joe

Najljepši par na svijetu već razmišlja o djeci

sss
10.03.2015.
u 10:59

Sofia Vergara i Joe Manganiello uskoro bi trebali stati pred oltar, a prelijepa glumica otkrila je i kako već razmišljaju o djeci • "Sada je u modi imati djecu u starijoj dobi"

A tko bi ju krivio, kad pored sebe ima jednog od najpoželjnijih frajera današnjice? Sofia Vergara i Joe Manganiello uskoro bi trebali stati pred oltar, a u nedavnom intervjuu, prelijepa glumica otkrila je i kako već razmišljaju o djeci. "Već imam sina Manola, ali on sada ima 23 godine i odrastao je čovjek, a sada je u modi imati djecu u starijoj dobi. Nekada je sredovječna žena s djecom izgledala čudno", započela je Sofia. Otkrila je i kako je Joe fasciniran bebom njezine sestre Veronice i da on jako želi djecu. "On je mlađi od mene i želi djecu pa ćemo vidjeti što će se dogoditi. A ako se ništa ne dogodi, i to je u redu." Raspričala se i o tome kako joj je Joe priznao da je u nju bio zaljubljen još dok je bila u vezi s bivšim zaručnikom, a kad je prekinula s njim, Joe ju je počeo slijediti. "I za to sam samo rekla da je OK i da ćemo vidjeti." Bit će to jedna od najljepših beba ikad.

Komentara 1

KS
krao_sam
12:33 10.03.2015.

nema ni 50 a vec razmislja o djetetu. ova hrvatska rijec ' vec ' se koristi u svim prilikama i zgodama.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije