SUPERTALENT

'Najgora stvar koju sam progutao bila je žaba. Jedem samo čips i čokoladu'

23.12.2019.
u 09:45

Stevie dolazi iz Škotske i s ovim talentom već se natjecao u američkoj, britanskoj, češkoj, njemačkoj, francuskoj i talijanskoj verziji Supertalenta, a pobjedu je odnio u njemačkom "Supertalentu" prošle godine

Večeras ćemo na Novoj TV gledati 12 točaka kandidata u borbi za titulu sedmog pobjednika Supertalenta i nagradu od 200 tisuća kuna.

Jedan od natjecatelja koji je ove sezone privukao pažnju gledatelja i žirija je Stevie Starr. On je svjetski poznata zvijezda čiji je talent gutanje stvari različitih oblika koje onda vrati kroz usta u istom obliku u kojem ih je progutao. Stevie dolazi iz Škotske i s ovim talentom već se natjecao u američkoj, britanskoj, češkoj, njemačkoj, francuskoj i talijanskoj verziji Supertalenta, a  pobjedu je odnio u njemačkom "Supertalentu" prošle godine. Pitamo 57-godišnjeg Starra što ga je ponukalo da se prijavi i u hrvatsku verziju ovog popularnog showa.

- Nikada nisam bio u Hrvatskoj i mislio sam da bi mi moglo biti uzbudljivo - odgovara nam Stevie. Ovaj neobičan talent otkrio je kao dječak i to dok je bio smješten u dječjem domu.

- Odrastao sam u dječjem domu i morao sam skrivati svoj džeparac od druge djece. Tada sam shvatio da ga mogu progutati i opet ispljunuti a da ga ne oštetim - otkriva nam Stevie. Ne skriva koliko ova njegova vještina, za koju nijedan liječnik još nije pronašao logično medicinsko objašnjenje, može biti opasna.

 

 

- Naravno da je ovo vrlo opasno i zato uvijek svojoj publici, pogotovo djeci, naglašavam da ovo nikako ne smiju raditi kod kuće, ali ja sam profesionalac, ovo radim 35 godina i znam što radim - veli Stevie. Pitamo ga koja je najgora stvar koju je ikada progutao, a on nam bez puno razmišljanja odgovara:

- Bez ikakve dvojbe bila je to žaba. 

Stevie ima i neobičan jelovnik i kaže nam da ne može jesti povrće, meso, ribu i slične namirnice pa se na njegovu jelovniku nalazi samo sljedeće.

- Već 30 godina jedem samo čips od krumpira, čokoladu i Coca Colu Zero - veli Stevie.

  Detalje svog finalnog nastupa nije nam otkrio, ali vjerujemo da će biti atraktivan i zanimljiv.

- Kako je vrijeme Božića, napravio sam svoju božićnu točku i nadam se da će se ljudima svidjeti - kaže. Što su Stevie i ostali natjecatelji pripremili, možete pratiti večeras od 20 sati na Novoj TV. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije