Severina

Najbolja odluka u životu mi je bila da se udam

severina
09.12.2015.
u 16:00

Jedna od najljepših pjesama koje sam otpjevala u životu je upravo iz 'Naše bile štorije'. Tako bih voljela stariti u glazbi, rekla je Severina na promociji pjesme 'Sta je svit', koja najavljuje dugoočekivani mjuzikl Nene Ninčevića i Gorana Karana. 

Severina je bila gošća u Narodnom radiju, gdje nije mogla sakriti entuzijazam oko projekta, koji bi trebao sljedećeg ljeta zaživjeti na Splitskim Prokurativama. 

- Čudi me da su me prvu zvali, jer obično se ide po redu kad su ovakve stvari u pitanju, od Doris pa nadalje. Ali odmah sam prihvatila. Goran Karan je došao kod mene doma i svirao pjesme meni i mojoj mami, a mi smo plakale. Taj plač mi je potvrdio da je to nešto što pripada meni - rekla je Severina, kojoj neprestano stižu poruke njenih suradnika, nakon što je pjesma objavljena na društvenim mrežama. 

- Ponosna sam što sam dio ovog projekta, koji se oslanja na modernog Tijardovića. Mislim da su se ljudi poželjeli ovakve glazbe - rekla je Severina, a autor Neno Ninčević dodao da je najbolji komentar dobio od njezinog supruga Igora Kojića, koji je mjuzikl usporedio s pričama Walta Disneya.

U 'Glazbenom showu Dalibora Petka' Severina je dobila zadatak završiti započetu rečenicu. 

- U Novoj godini očekujem dosta stvari, ali ne smijem kazat jer mi se onda neće ispuniti. Kad se ujutro probudim najprije vidim lice svoga sina. A najbolja odluka u životu mi je bila da se udam - rekla je Severina. 

Na voditeljevo pitanje što bi voljela zaboraviti ove godine rekla je ništa, a Ninčević je kroz smijeh dobacio, 'račun za svadbu'. 

Nakon pjesme 'Sta je svit', uskoro će biti objavljen cd sa svim pjesmama mjuzikla Naša bila štorija, a Severina je kazala da će zvučati kao najbolja kompilacija nekadašnjih pjesama Splitskog festivala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije