sjećanje na 'prijatelje'

Na okupu: Jennifer plakala, a David otkrio da je bilo i seksa

prijatelji
22.02.2016.
u 14:52

Gotovo cijela ekipa kultne serije 'Prijatelji' okupila se u čast TV redatelju Jamesu Burrowsu u posebnoj emisiji NBC-ja. Tijekom razgovora, otkrili su i neke 'škakljive' detalje

Jennifer Aniston (47) (Rachel), Courteney Cox (51) (Monica), Lisa Kudrow (52)(Phoebe), Matt LeBlanc (48) (Joey) i David Schwimmer (49) (Ross) okupili su se na događaju u čast bogate 40-godišnje karijere legendarnog TV redateljaJamesa Burrowsa (75).

- Za Jamesa bi napravili sve, jer nam je pružio priliku života - kazala je ganuta Jennifer. Ostatak ekipe je, također, imao samo riječi hvale za redatelja, ali i za svoje kolege s kojima su proveli 10 godina snimajući seriju 'Prijatelji'.

U razgovoru s Andyjem Cohenom, voditeljem posebne emisije u čast redatelju, Aniston je otkrila da je ekipa tijekom godina postala kao prava obitelj, prenosi 24sata.hr

- Iskusili smo prijateljstvo i obiteljsku atmosferu, prolazili smo zajedno kroz prekide, rođenje i sve ostalo. Iskustvo je bilo još ljepše jer smo imali veliku podršku publike koje nas je voljela - kazala je Jennifer, koja je tijekom događaja pustila i suzu.

Cohen je ekipu upitao i o navodnom ugovoru kojeg su potpisali glumci, a koji im je nalagao da se ne smije seksati jedni s drugima.

- Pa taj ugovor smo prekršili - kazao je Schwimmer, nakon neugodne šutnje koje je nastupila nakon postavljenog pitanja.

Na okupljanju 'Prijatelja' jedino nije bio prisutan Matthew Perry (Chandler), no javio se kolegama i publici putem video poruke.

Osim glumaca iz 'Prijatelja', događaj su upriličili i mnogi drugi glumci čije su karijere 'procvale' upravo u Burrowsovim serijama. Redatelj je u četiri desetljeća bogatoj karijeri radio na TV hitovima poput 'Will i Grace', 'Kafić uzdravlje', 'Frasier', 'Dva i pol muškarca', 'Teorije velikog praska' i mnogim drugima.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije