PROMIJENIO ŽIVOT

Možete li pogoditi tko je ovo? Svi smo ga zavoljeli zbog serije u kojoj je glumio, a on se povukao iz javnosti

Angus T. Jones
Profimedia
20.04.2024.
u 16:47

Povukao se iz glume, a njegovo bogatstvo danas se procjenjuje na 20 milijuna dolara. Rijetko se pojavljuje u javnosti i teško ga je prepoznati jer mu je imidž danas sasvim drugačiji od onog iz perioda kada je glumio u "Dva i pol muškarca"

Angus T. Jones pripada u skupinu glumaca Hollywooda koji su odrastali pred TV kamerama, a slavu je stekao zahvaljujući seriji "Dva i pol muškarca". Ulogu Jakea dobio je kao desetogodišnjak i uz Charlieja Sheena i Jona Cryera glumio je u ovoj seriji od 2003. do 2013. godine.Brzo je postao popularan i serija je Angusu donijela i dobru zaradu, točnije 350 tisuća dolara po epizodi i osvojio je i brojne nagrade, te bio najplaćenija tinejdžerska glumačka zvijezda. Ali s uspjehom i slavom doživio je i neugodnu stranu slave te je iznenada odlučio napustiti seriju  uz poruku obožavateljima kako je ova serija zlo.

- Prestanite gledati 'Dva i pol muškarca' jer vam ta serija puni glavu smećem. Ljudi kažu da je to zabava, ali nije i zato istražite kako televizija utječe na vaš mozak. Istražite sve malo i sami ćete zaključiti koliko je to loše. Nije moguće u isto vrijeme biti istinski bogobojazna osoba i sudjelovati u seriji kao što je ta. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči - poručio je glumac 2012. godine i nakon odlaska iz serije posvetio se vjeri. Dodao je da se u vjeri pronašao kad je shvatio da njegov život ide nizbrdo. Drogirao se i uživao u brzoj vožnji.

 

Foto: SBM / PictureLux

 

Povukao se iz glume, a njegovo bogatstvo danas se procjenjuje na 20 milijuna dolara. Rijetko se pojavljuje u javnosti i teško ga je prepoznati jer mu je imidž danas sasvim drugačiji od onog iz perioda kada je glumio u "Dva i pol muškarca". Pustio je jako dugu bradu i ne viđamo ga često, a paparazzi su ga ovih dana snimili  tijekom pospremanja. Naime, iz njegovog doma u Los Angelesu izbacio je toliko 'smeća' da mu je trebalo čak dva kamiona. 

Angusa su fotografi uhvatili kako priča s jednim od radnika dok su utovarivali kamione u kojima su bili madraci, vanjski namještaj, dekoracije za 'Noć vještica' i neke druge stvari. Podsjetimo, u seriji 'Dva i pol muškarca' Jones je prvo glumio s Charliejem Sheenom, koji je glumio njegova strica Charlieja Harpera i s Jonom Cryerom, koji je glumio njegova oca Alana. U devetoj sezoni jednu glavnu ulogu od Sheena je preuzeo Ashton Kutcher. Serija ima ukupno dvanaest sezona, a 2011. je proglašena ''najvećom hit-komedijom proteklog desetljeća''.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije