Trijumf

Mostarski Zoster osvojio Srbiju

zoster
Foto: Facebook
1/2
12.10.2014.
u 18:51

Pokazali su nam ono što smo, ustvari, već i znali – da su izuzetan bend. Pokazali su zašto ih volimo - navodi portal Rockulice.

Zoster je na velika vrata ušao u Srbiju i doslovno je pokorio! Koncerti u Novom Sadu i Beogradu potrdili su ono što odavno znamo - da je Zoster jedan od najboljih rock sastava na ovim prostorima. Svjedočili su tome i na tisuće posjetitelja u beogradskom Domu mladih te u Novom Sadu gdje su zbog velikog zanimanja publike morali ponoviti koncert.

- Teško mi je bilo što reći na ovo što se dogodilo. Ispalio sam čovječe i ostao bez glasa. Atmosfera je bila sjajna. Znali smo sada imamo puno obožavatelja u Srbiji, uostalom ovo nam nije prvi put da ovdje sviramo, ali da će nas ovako nešto dočekati, nismo se nadali. Publika je znala sve naše pjesme i pjevala je cijelo vrijeme skupa s nama - kazao nam je u telefonskom razgovoru frontmen Zostera Mario Knezović. Na beogradskomkoncertu Zosteru se na pozornici pridružio i još jedan Mostarac glumac Segej Trifunović, koji je otpjevao pjesmu “Iz p.... sam materine”.

“Tijekom dva sata, koliko su momci iz Mostara svirali, njihova različitim stilovima prošarana muzika pokretala je masu. Napravili su jedinstvenu atmosferu, kakva se ne sreće često na svirkama. Pokazali su nam ono što smo, ustvari, već i znali – da su izuzetan bend. Pokazali su zašto ih volimo. A mi smo im, nadamo se, pokazali da ih češće želimo u Novom Sadu. Pjevalo se i “Happy Birthday To You”, jer je Mariju Knezoviću, bio rođendan” - prenosi atmosferu s novosadskog koncerta portal Rockulice. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije