NAKON ŠUŠKANJA

Monica Bellucci potvrdila vezu s poznatim redateljem: 'To je bio susret koji se ne događa često'

Monica Bellucci
Foto: Gtres/Pixsell
29.06.2023.
u 07:45

Bellucci (58) i Burton (64) u veljači ove godine uhvaćeni su kako izmjenjuju nježnosti na ulici, a par je navodno mjesecima prije toga bio zajedno. No, nitko od njih o tome nije govorio do sada.

Talijanska glumica Monica Bellucci (58) i redatelj i producent Tim Burton (64) u veljači ove godine uhvaćeni su kako izmjenjuju nježnosti na ulici, a par je navodno mjesecima prije toga bio zajedno. No, nitko od njih o tome nije govorio do sada. Glumica je sada napokon potvrdila ove vijesti, za francuski Elle

- Ono što mogu reći jest da mi je drago da sam ga upoznala, prije svega. To je bio jedan od onih susreta koji se ne događaju često u životu. Volim ga, a sada ga idem upoznati i kao redatelja - rekla je Monica koja trenutno s Burtonom radi na filmu 'Beetlejuice 2' u Londonu.

- Volim ga i jako ga poštujem  - dodala je Bellucci. 

Inače, Monica i Tim upoznali su se prije 16 godina, no izlaziti su počeli tek u listopadu prošle godine nakon filmskog festivala Lumiere koji se odvio u Lyon. Monica je bila počasni gost na festivalu, te mu je dala nagradu za životno djelo. Kada je primio nagradu, Tim je rekao: " U cijelom svom životu, nikada nisam osjećao toliko ljubavi kao danas. Dobrodošli na najbolji pogreb koji sam ikada imao".  Tada su viđeni i kako zajedno ulaze u sobu i kako bi gledali reprodukciju filma Louisa Lumierea. 

Fotografi su ih uhvatili u veljači kako se strastveno ljube na ulici. Glumica i redatelj bili su zajedno za Valentinovo, a uskladili su se i modno pa su oboje bili u dugim crnim kaputima.  Monica je nosila cipele s vrtoglavo visokim tankim potpeticama, a cijeli je 'look' upotpunila s torbom.

Dodajmo i da  Monica nije bila u vezi ni s kim nakon što je 2019. prekinula s umjetnikom Nicolasom Lefebvreom. Prije toga bila je udana za glumca Vincenta Cassela od 1997. do 2013. Bivša manekenka upoznala je Cassela na setu filam Gillesa Mimounia, L' Appartement. Imaju dvije kćeri, Devu koja je rođena 2004. godine i Leonie koja je došla na svijet 2010. Bili su zajedno tri godine prije nego što su se oženili u Monacu. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije