plijeni poglede

Modni odabiri bez greške: Bezvremenska elegancija Angeline Jolie ostavlja bez daha

Foto: Profimedia
1/2
08.02.2021.
u 21:27

Angelina Jolie, 45-godišnja glumica dobro je poznata po svojim besprijekornim modnim izdanjima u kojima uvijek plijeni poglede.

U nedavnom je intervjuu za britanski Vogue slavna glumica otkrila i ponešto o svojem modnom stilu koji je poprilično evoulirao od buntovnih 90-ih kad nije izlazila iz rokerskih kombinacija i ponosno pokazujući svoje brojne tetovaže.

Ti su modni eksperimenti danas davno iza nje, a jedna od najljepših holivudskih glumica osvaja vrhunskom elegancijom nadahnutom minimalizmom, piše Tportal.hr

U njezinoj garderobi prevladavaju bezvremenski komadi poput fantastičnih kaputa, balonera, statement torbi, klasičnih čizama.

Zvijezda filma 'The Lara Croft: Tomb Raider' pametno ulaže u svoju garderobu iz koje bi svaka fashionistica pronašla nešto za sebe.

Atraktivna humanitarka svaki slobodan trenutak provodi sa svojom obitelji, pa su je fotografi ulovili prilikom šopinga s kćerima Shiloh (14) i Zaharom (16) koje su bile odjevene poput svojih vršnjakinja u cool sportske stajlinge.

Angelina je bila utjelovljenje elegancije u kaputu klasičnog kroja u crnoj boji koji je upotpunila visokim kožnim čizmama i moćnom torbom poznatog brenda Celine.

Nekad punk/goth buntovnica danas je velika ljubiteljica modnog minimalizma te se najradije drži neutralnih tonova i klasičnih linija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije