novo ročište

Milan Popović pojavio se na sudu, a Severina poslala odvjetnika

21.09.2017.
u 15:07

Nastavak je ovo parnice u kojoj je u lipnju donesena privremena mjera po kojoj je Aleksandar trebao tjedan dana živjeti s mamom, a tjedan s tatom.

Na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu danas se održalo novo ročište u parnici u kojoj Severina Kojić i Milan Popović trebaju postići dogovor koliko će vremena njihov petogodišnji sin Aleksandar živjeti s tatom, a koliko s mamom. 

Na ročištu koje je bilo zakazano za 12.30 sati Milan se pojavio sa svojim odvjetnicama Eleonorom Katić i Natašom Pečarević, a Severina nije došla, pojavio se samo njezin odvjetnik Dario Budimir.

Podsjetimo, u ovom slučaju sud je u lipnju donio privremenu mjeru prema kojoj je Aleksandar tjedan dana trebao živjeti s mamom, a tjedan dana s tatom. Isto tako, prema ovoj mjeri maleni je jedan tjedan u srpnju i jedan u kolovozu proveo s mamom, a ostale tjedne s tatom.  Severina se žalila na ovu privremenu mjeru i Županijski sud u Splitu ukinuo je ovu privremenu mjeru i cijeli slučaj vratio na Općinski građanski sud u Zagrebu, gdje je danas održano ročište. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije