Blagdani u Sarajevu

Milan Bandić upalio lampice na boru

12.12.2015.
u 07:00

Coca-Cola selo Djeda Mraza u idućih 35 dana će zasigurno biti omiljena destinacija najmlađih Sarajlija i djece iz cijele BiH

Paljenjem lampica na velikom i bogato ukrašenom boru na Trgu oslobođenja, otvoren je 5. Coca-Cola Sarajevo Holiday Market.

Lampice su upalili gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

Posjetitelji su nakon otvorenja mogli prošetati sajamskim dijelom Marketa, u sklopu kojeg ove godine svoje proizvode nude brojni zakupci, a najmlađi su na svoje došli zabavivši se u Hypo zabavnom parku.

U PAN Winter Pubu, okićenom u prelijepo blagdansko ruho, publiku je zabavljala Amina Hamzić i grupa Open Mind.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market će u idućih 36 dana ponuditi obilje sadržaja svojim posjetiteljima.

Od jučer u PAN Winter Pubu posjetitelji od 16.30 do 20 sati mogu uživati u After Work Partyju, na kojem će ih svakog dana osim 31.12. zabavljati Duo Undergrounderi i DJ Haringa.

A od 21 sat će se za dobru atmosferu u PAN Winter Pubu pobrinuti Sarajevski tamburaši. Market i ove godine donosi pregršt zabave za najmlađe u sklopu dječje igraonice - Argeta Junior Play House, Hypo zabavnog parka, te BH Telecom Ultra Stage (pozornice na otvorenom).

U suradnji s Hypo Alpe Adria Bankom, Market je ove godine pripremio i nagradnu igru u kojoj kupci mogu osvojiti Hypo Visa poklon karticu sa 70 KM ili neku drugu nagradu zakupaca Marketa.

U Coca-Cola kućici Djeda Mraza posjetitelje će svakog radnog dana od 16 do 20 sati, a vikendom od 12 do 14 i od 16 do 21 sat dočekivati Coca-Cola Djeda Mraz sa svojim pomoćnikom – vilenjakom. Tu će biti i fotograf, koji će ovjekovječiti druženje mališana s Djeda Mrazom i vilenjakom. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije