Nakon 13 godina

Mila Horvat odlazi s HRT-a, odlučila se za značajne promjene u životu

mila horvat
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
13.12.2015.
u 12:25

Zasad nije poznato gdje će Mila Horvat nastaviti svoj radni put, u nekom drugom mediju ili će napustiti novinarstvo

Novinarka HTV-a Mila Horvat, nakon 13 godina rada na Prisavlju, napušta HRT. 

Zasad nije poznato gdje će Mila Horvat nastaviti svoj radni put, u nekom drugom mediju ili će napustiti novinarstvo, međutim, činjenica jest da će njenim odlaskom HRT ostati bez vrlo kvalitetnog, prepoznatljivog kadra kojeg su cijenili i kolege i gledatelji.

Informaciju o odlasku su pootvrdili s javne televizije, a potom je stigla i potvrda voditeljice.

- Ovime potvrđujemo kako naša dugogodišnja novinarka, voditeljica i urednica Mila Horvat od 1. siječnja 2016. godine prestaje raditi na Hrvatskoj radioteleviziji, rečeno je za Večernji list, a uslijedila je i izjava Mile Horvat:

- Odlazim s Hrvatske radiotelevizije i to je odluka koja nije bila jednostavna, ali je u skladu s mojim prioritetima. Odlučila sam napraviti značajne i potrebne promjene u svojemu životu. Odlazim ispunjena, mirna, zadovoljna i ponosna na sve što sam napravila. Želim zahvaliti Hrvatskoj radioteleviziji te svim kolegama i suradnicima u kući i izvan nje na dugogodišnjoj suradnji. Sasvim sigurno, bilo je to jedno veliko životno iskustvo! Hvala i svim gledateljima na povjerenju i praćenju kroz godine - izjavila je u povodu svojega odlaska s Hrvatske radiotelevizije Mila Horvat.

Poznata voditeljica posljednjih se godina borila s teškom bolešću zbog čega je dva puta operirana, no uvijek se vrlo brzo vraćala na radno mjesto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije