ISPROBAVALA HALJINE

Mila Horvat (41) pokazala noge, pozirala samo u košulji i tenisicama, pa u kratkoj haljini

Mila Horvat
Josip Regovic/PIXSELL
15.01.2023.
u 17:55

Na jednoj od fotografija Mila nosi samo košulju i tenisice, te su njene utrenirane noge u prvom planu. Haljina koju je isprobala isto je tako bila kratka, te je također naglasila njene noge.

Sportska novinarka i voditeljica Mila Horvat (41) oduševila je pratitelje novom objavom. Naime, Mila je isprobavala haljinu naše dizajnerice Matije Vuice, a snimila je kako joj pristaje, te pratitelje počastila slikom svojih golih nogu. 

Na jednoj od fotografija Mila nosi samo košulju i tenisice, te su njene utrenirane noge u prvom planu. Haljina koju je isprobala isto je tako bila kratka, te je također naglasila njene noge. 

 

 

Tijelo na kojem bi joj mnoge djevojke pozavidjele rezultat je zdravog načina života i duha u kojem živi, ali i pravilne tjelovježbe budući da Mila redovito vježba. Mili je zdravlje jako bitno jer je voditeljica prije nekoliko godina preboljela tumor jednjaka i rak vrata maternice. 

Podsjetimo, Milu smo ponovno imali priliku nedavno gledati u showu 'Zvijezde pjevaju' gdje je sudjelovala s pjevačicom Larom Antić Prskalom, a ispala je nakon četvrte emisije.

Naime, voditeljica se u jednom trenutku povukla s HRT-a, a u ovoj emisiji imali smo je priliku vidjeti nakon nekog vremena. U nedavno intervju otkrila nam je i kako živi na relaciji inozemstvo-Hrvatska te kako se trenutno kao freelancer bavi svime kao i dosad: novinarstvom, uređivanjem projekata, vođenjem, PR-om, snimanjem, produciranjem, uz nadogradnju sportskog menadžmenta.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije