hrvatska novinarka

Mila Horvat (41) objavila fotku iz Katara, pozirala je u badiću, a komentari ne staju

Mila Horvat
Luka Stanzl/PIXSELL
16.12.2022.
u 20:23

Mila se u Dohi se odlučila opustiti na plaži, a fanove je počastila fotkom na kojoj je u badiću.

Sportska novinarka i voditeljica Mila Horvat (41) javila se iz Katara gdje trenutačno bodri vatrene na Svjetskom prvenstvu. 

Mila je mnoge uznenadila talentom za pjevanje u showu 'Zvijezde pjevaju', a brojni obožavatelji ovog showa primijetili su i njenu besprijekornu figuru. U Dohi se odlučila i opustiti na plaži, a fanove je počastila fotkom na kojoj je u badiću.   

"Prezgodna" samo je jedan od pozitivnih komentara pratitelja koji su joj između ostalog ostavljali i emotikone srca i vatre.  

- Kupanje u prosincu...neprocjenjivo. 

 

 

Da su godine samo broj i za ovu ženu, dokazuje svakom novom fotografijom, a isto je bilo i na ovoj na kojoj je pokazala ženstvenu liniju i isklesan trbuh, ali i lijepo izdefinirane ruke. 

Zgodno tijelo na kojem bi joj mnoge djevojke pozavidjele rezultat je zdravog načina života i duha u kojem živi, ali i pravilne tjelovježbe budući da Mila redovito vježba.  

Mili je zdravlje jako bitno jer je voditeljica prije nekoliko godina preboljela tumor jednjaka i rak vrata maternice. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?