Poznata glumica

Mila Elegović: Slobodna sam... a uvijek sam htjela biti majka, ali...

mila elegović
pixsell
08.01.2022.
u 10:51

Glumicu i pjevačica Mila Elegović (51), velik dio gledateljstva prepoznaje kao Irenu Grobnik iz hit-serije “Bitange i princeze”, no mnogi su je zapazili i u serii Dar Mar koja se donedavno prikazivala na Novoj TV. 

Mila, koja se od fotografa Ivana Balića Cobre rastala prije 15 godina, ne dijeli često detalje o ljubavnom životu, a sada je otkrila da je slobodna. 

- Pa trenutno da! Trenutno sam ono što se kaže ''inbetween merriages'', između brakova...hahahaha -  našalila se Mila u razgovoru za InMagazin Nove TV

- Mora biti muškarac, ne smije biti imitacija muškarca, a biti muškarac za mene znači biti karakterno dobra osoba, biti šarmantan, biti veseo, duhovit, brižan, ja to volim reći svojim kolegama u kazalištu, kad muškarac postane bivša bitanga onda mi je to zanimljivo -  dodala je Elegović. 
 
Ranije nam je otkrila kako je htjela biti majka, ali je za to bilo prekasno. 

- Htjela sam biti majka, ali bilo je za to prekasno. Međutim, mislim da je u mojem slučaju postojao razlog zašto nije došlo do toga. To vas uvijek boli jer nam je svima smisao i da produljimo život, koliko god to banalno zvučalo. Tisuću je razloga za smisao života, ali onaj osnovni jest da se život nastavi - zaključila je Mila.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije