PRIVEDENA GLUMICA

Mia Begović napala policajce pa provela noć u policiji na triježnjenju

14.09.2017.
u 17:10

Miu Begović policija je zaustavila nakon što su uočene njezine neobične vozačke reakcije, a kada su joj, vidno alkoholiziranoj, ponudili alkotest, ona je to odbila

Glumica Mia Begović (54) završila je prošli tjedan u policijskoj Jedinici za zadržavanje i prepratu na Oranicama, gdje je provela noć nakon što je pod utjecajem alkohola, izudarala i izvrijeđala prometne policajce, pišu 24 sata. Glumica je zbog toga privedena uz primjenu sredstava prisile.

Miu Begović policija je zaustavila nakon što su uočene njezine neobične vozačke reakcije, a kada su joj, vidno alkoholiziranoj, ponudili alkotest, ona je to odbila. Policajce je potom izvrijeđala nazivajući ih ''Srbima'' i ''plaćenicima''. Policajci su je htjeli privesti, no ona se opirala i izudarala ih nogama, pa su je morali vezati lisicama.

– Privedena sam pod lažnom optužbom da posjedujem oružje kojeg nije bilo, a to može potvrditi i moja kolegica Anita Matić Delić koja je sa mnom bila u automobilu. Uz to, posjedujem i snimku kojom se to potvrđuje – rekla je glumica za 24 sata
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?