na Instagramu

Meghan proslavila prvi Majčin dan: 'Ovo je najljepša uloga...'

Pixsell/Privatna arhiva
12.05.2019.
u 18:27

Objava je u manje od sat vremena 'skupila' više od pola milijuna lajkova, a muškarci i žene diljem svijeta čestitali su kraljevskoj obitelji Majčin dan

Odajemo počast svim majkama... Onim koje su to bile, onim koje jesu i onim koje će biti. Čestitamo svima. Danas je majčin dan u Americi, Kanadi, Australiji, Južnoj Africi, Keniji, Japanu i u zemljama diljem Europe. Ovo je prvi Majčin dan za vojvotkinju od Sussexa, stoji u objavi na Instagram profilu 'Duchess of Sussex'.

Foto: TOMAŽ SKALE

Objava je u manje od sat vremena 'skupila' više od pola milijuna lajkova, a muškarci i žene diljem svijeta čestitali su kraljevskoj obitelji Majčin dan, prenosi 24sata.hr. 

- Čestitam Meghan i čestitam svim majkama na svijetu. Nema ljepše uloge od uloge majke. Želim ti još puno djece - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (37) u srijedu su predstavili svog sina. Nazvali su ga Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

Foto: Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL

Meghan je 'preskočila' neke kraljevske običaje i nije pozirala s bebom neposredno nakon poroda kao što su to radile Kate (37) i pokojna princeza Diana.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije