slučajno ili ne?

Meghan opet griješi: Svi sjedili kraljevski, ona prekrižila noge

Simon Dawson/Press Association/PIXSELL
10.07.2018.
u 18:32

Meghan su kritizirali i na prvom pojavljivanju na čuvenom kraljevskom balkonu. Premda je izgleda otmjeno, mnogi su joj zamjerili što je haljina imala otvorena ramena...

Vojvotkinju od Sussexa Meghan Markle (36) opet prozivaju zbog pogreške u protokolu na kraljevskim događanjima. Markle je danas prisustvovala ceremoniji proslave stotinu godina postojanja kraljevskog ratnog zrakoplovstva u Westminsterskoj opatiji. Uz nju su bili suprug, princ Harry (33), njegov brat William (36) s Kate (36) i kraljica Elizabeta II. (92), prenosi 24sata.hr.

Meghan je prekrižila noge dok je sjedila, a učinila je to i u lipnju te time ponovno prekršila pravilo koje nalaže da članice kraljevske obitelji ne bi smjele tako sjediti u javnosti.

- Meghan zapravo nije uvrijedila kraljicu kako mnogi misle. Ipak, običaj je da članice kraljevske obitelji to baš ne rade u javnosti - komentirao je William Hanson, poznavatelj običaja najpopularnije britanske obitelji. 

Samo nekoliko dana ranije, vojvotkinja je izazvala burne reakcije kada je Harryja htjela primiti za ruku u Buckinghamskoj palači, a on je svoju spretno odmaknuo. 

- Kraljica i suprug također se rijetko drže za ruke u javnosti pa ispada da je to nepisano pravilo koje vrijedi i za sve ostale parove kraljevske obitelji - rekao je za Daily Mail stručnjak za govor tijela, Robin Kermode te je pojasnio kako se ovdje prvenstveno radi o iskazivanju poštovanja prema kraljici.

Ne može zapamtiti kraljevska pravila

Bivša holivudska glumica 'kiksala' je još u prvom službenom posjetu Walesu s Harryjem. Dok je sa suprugom razgledavala dvorac Cardiff, okružilo ih je stotine fanova koji su htjeli autogram. Meghan je prišla djevojčici, pozdravila ju i potpisala joj se u bilježnicu. 

Kraljevska obitelj zamjerila je Markle što je još jednom prekršila protokol tijekom susreta s fanovima i navodno rekla da joj je ta 'loša' navika ostala iz Hollywooda. Pravilo je da se ljubazno odbije davanje autograma. Također, Meghan je sa smiješkom 'odradila' nekoliko selfieja s obožavateljima. 

Meghan su kritizirali i na prvom pojavljivanju na čuvenom kraljevskom balkonu. Premda je izgleda otmjeno, mnogi su joj zamjerili što je haljina imala otvorena ramena što je strogo zabranjeno u kraljevskoj obitelji u ovakvim situacijama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije