glumac

McConaughey: Trebamo se svi pomiriti s novim predsjednikom

sf
03.02.2017.
u 07:30

Matthew McConaughey (47) misli da neki holivudski glumci pretjeruju u prosvjedima protiv Donalda Trumpa (70), prenosi 24sata.hr

- On je naš predsjednik iduće četiri godine. Moramo pokušati biti konstruktivni - rekao je McConaughey. Kaže i kako treba dati vremena novom američkom vođi da pokaže kakav je uistinu i hoće li stvarno učiniti sve ono što je najavio u kampanji.

Gold Premiere - New York | Autor: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELLfoto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL

- Podijelio je našu naciju, ali nemamo baš puno izbora. On je predsjednik i s tim se moramo pomiriti - rekao je glumac koji nije htio otkriti je li i sam glasao za Trumpa.

Glumac je nedavno glumio bucmastog ćelavca u filmu 'Gold', a za tu ulogu morao se udebljati 21 kilogram. Smršavio je trčanjem, a priznao je kako supruzi i djeci sada nedostaje 'njihov debeljko'.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije