nakon dva koncerta

Mate Bulić se nije štedio: 'Žena me je skoro vodila na infuziju'

Dubravka Petric/PIXSELL
25.02.2020.
u 13:57

Mate je zabrinuo suprugu jer je u Splitu i Osijeku iz sebe dao i zadnji atom. Djeca su mu se penjala na pozornicu, a nakon koncerta slikao se s obožavateljima...

Mate Bulić je odradio Split i Osijek, dva koncerta njegove turneje, i sad se odmara do 29., kad će pjevati u zagrebačkoj Ciboni. Na prošlotjednim koncertima pjevač se, tvrdi njegov bend, dao 300 posto.

- Ponijele su me reakcije publike. Kad su koncerti bili gotovi, žena me je htjela voditi na infuziju, eto tako sam izgledao - rekao je Mate (62). Momci iz benda ga hvale da je iz sebe dao zadnji atom energije. Djeca su mu se penjala na pozornicu, a nakon koncerta slikao se s fanovima, piše 24sata.hr. 

S njima je na pozornici bio i Dušan Bačić, najtraženiji autor ovih prostora. Bačić je “kralju dijaspore” napisao pjesmu “Ja sam na te ponosan”, koju Mate pjeva s Tarapana bendom.

- Dušan mi je poslao pjesmu i rekao sam mu: ‘Ovo je za Matu Bulića’. Mate mi je rođak i nismo htjeli forsirati duet dok se ne dogodi prava pjesma. Mislio sam da je to ta, ali Mate se nije javljao tri dana. Onda je nazvao i rekao da je pjesma savršena. Pokazalo se da naša vjera nije bila uzaludna - kaže Pehar (27).

Po toj su pjesmi nazvali turneju, a s njima je uvijek na pozornici autor pjesme. Bačić je dosad radio sa Severinom, Jelenom Rozgom, Jasminom Stavrosom i drugim zvijezdama, a kad je Tarapani klavijaturist rekao da odlazi, Bačić je “uskočio”.

- Rekao je da opet želi svirati, slušati što se po klubovima vrti. On voli pozornicu, svirao je puno s Nedom Ukraden, pa je napravio pauzu i sad se vratio u gažerski dio posla - kaže Pehar.

Tarapana bendu izlazi novi singl “Moje milo”. Ne brine ga što naziv pjesme asocira na Škorinu “Milo moje”. Pjesma je, kaže, različita i tematski i žanrovski.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?