ZAVIDNA FORMA

Marko Grubnić u teretani skinuo majicu i pohvalio se isklesanim tijelom, javila se i bivša Kraljica Hrvatske

22.06.2021.
u 20:59

Za fotografiranje je skinuo majicu i pohvalio se definiranim tijelom i isklesanim trbušnjacima obučen samo u narančaste kratke hlačice iz kojih je izvirivalo donje rublje marke Calvin Klein.

Marko Grubnić (38) sa svojim je pratiteljima na Instagramu odlučio podijeliti rezultate svojih mukotrpnih treninga u teretani. Grubnić ne skriva strast prema zdravom životu i treninzima, s kojih se često na društvenim mrežama pohvali svojim rezultatima. 

Sada je pozirao bez majice i pokazao mišiće, zbog čega je primio brojne komplimente. Za fotografiranje je skinuo majicu i pohvalio se definiranim tijelom i isklesanim trbušnjacima obučen samo u narančaste kratke hlačice iz kojih je izvirivalo donje rublje marke Calvin Klein.


"Imam ih na mobitelu pa zašto ne", napisao je Marko uz objavljene fotografije. 

"Isklesan", "Kako si zgodan", "Bravo, to je motivacija", "Top", neki su od komentara pratitelja koji su mu hvalili isklesanu liniju, među kojima i bivša Kraljica Hrvatske Ivana Vida, koja mu je ispod objave ostavila emotikone raketa.  

Ovo nije prvi put da Marko pokazuje da naporno radi na svom izgledu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije