Za ženu s gitarom

Marko Bošnjak doživio ovacije na koncertu za Jadranku Stojaković

24.02.2016.
u 07:00

U kulturnom centru Banski dvor u Banjoj Luci održan je humanitarni koncert za proslavljenu kantautoricu Jadranku Stojaković na kojem su nastupili njezini prijatelji, pjevači iz BiH i regije, Željko Joksimović, Haris Džinović, Jelena Tomašević, Romana, Maja Tatić, Iva Ćurić i Marko Bošnjak, javlja agencija Anadolia.

Svi posjetitelji koncerta dobili su broj računa u banci na koji mogu uplatiti novac za liječenje Jadranke Stojaković koja boluje od Aminotrofične lateralne skleroze (ALS).

Koncert, na koji su bili pozvani prijatelji ove umjetnice, i drugi koji joj mogu pomoći, inicirao je Željko Joksimović koji je istaknuo kako je u pitanju mali znak pažnje, ali i “skretanje pozornosti na ovakve stvari koje trebaju biti što češće i da jedni drugim pomažemo koliko god možemo”.

Većina izvođača, osim svojih, izvela je i po jednu pjesmu Jadranke Stojaković. Marko Bošnjak, dječak iz Rame koji se natječe u showu Pinkove zvjezdice, izazvao je velike ovacije izvođenjem njezine pjesme “Što te nema” koja je uvrštena u 10 najboljih etno pjesama u svijetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije