BRAČNO BLAŽENSTVO

Marin Čilić objavio romantičnu fotografiju sa suprugom, a za to ima dobar razlog

29.04.2021.
u 20:23

- Tri godine bračnog blaženstva, napisao je Marin pokraj fotografije koja je dobila više od 10 tisuća lajkova i brojne komentare podrške.

Marin Čilić i njegova supruga Kristina slave treću godišnjicu braka a tim povodom naš je tenisač objavio zajedničku fotografiju na Instagramu. 

- Tri godine bračnog blaženstva, napisao je Čilić pokraj fotografije koja je dobila više od 10 tisuća lajkova  i brojne komentare podrške. 

Par se upoznao 2008. godine, ali su se u vezu upustili tek godinu dana poslije.  

- Upoznali smo se na Davis Cupu gdje je ona pomagala u organizaciji. Ostali smo u kontaktu, a sve se zahuktalo 2009. kad smo postali bliskiji. Ona je samostalna, snažna i odgovorna žena, završila je dva fakulteta, a sada ima svoju konzultantsku tvrtku. Pametna je i inteligentna, uvijek mi daje dobre savjete... koje ja, doduše, rijetko slušam - otkrio je Marin u intervjuu za Gloriju povodom prve godišnjice braka. 

Inače, vjenčali su se u travnju 2018. u Cavtatu, a nakon svadbenog obreda par je pripremio proslavu za  uzvanike u tvrđavi Revelin, gdje im je pjevao Gibonni. Kristina je lani u Zagrebu rodila sinčića kojem su dali ime Baldo. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije