nesreća na snimanju

Marijanu Mikulić na setu pogodio metak

Marijanu Mikulić
24.06.2016.
u 21:30


Marijana poslije nesreće na setu nije ni išla liječniku jer je snimanje trajalo do kasno navečer, a ozljeda joj se nije činila toliko strašnom da bi zbog nje išla na Hitnu pomoć.

Mi cure smo trebale snimiti scenu pucanja u streljani. Metak je zalutao, pogodio zid, odbio se i doletio mi u nogu. Taj dan sam ipak stoički odradila ostatak svojih scena. Hercegovačka je to noga te može podnijeti i puno gore stvari, kaže Marijana Mikulić (34), prenosi 24sata.

Glumica snima novu televizijsku seriju, čije prikazivanje se planira na jesen, a dodaje kako je imala sreće što je metak nije pogodio negdje drugdje. Hrabra Marijana poslije nesreće na setu nije ni išla liječniku jer je snimanje trajalo do kasno navečer, a ozljeda joj se nije činila toliko strašnom da bi zbog nje išla na Hitnu pomoć. Odlazak u bolnicu odgodila je i dan poslije jer je bio vikend, ali rana joj, kaže, ionako već lijepo zarasta.

Mikulić smo lani gledali u humorističnoj seriji 'Kud puklo da puklo', a publika je najviše pamti po ulozi zlice Izabele u 'Ponosu Ratkajevih'.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije