Božićni darovi

Mališani bi ovo rado našli ispod bora

11.12.2015.
u 07:00

Izdvojili smo sedam top brendova koji se često nalaze na listi želja Djeda Božićnjaka, ali i zanimljivosti koje se vežu uz njih

Što klinci najviše vole i koje ih igračke najviše vesele? Teško je dati odgovor na to pitanje jer izbor je skoro pa beskonačan.

No, izdvojili smo sedam top brendova koji se često nalaze na listi želja Djeda Božićnjaka, ali i zanimljivosti koje se vežu uz njih.

PODIJELI LEGO – najpopularnije kockice svih vremena

Svakih 12 sekundi proizvede se jedna LEGO kockica, a samo njih šest dovoljno je za čak 915 milijuna različitih kombinacija. LEGO je odličan odabir čak i za malu djecu jer na taj način ona uče boje, oblike, slažu ih, a istraživanja pokazuju da pomažu i pri razvoju mozga.

FROZEN - crtani film koji obara rekorde

Frozen ili Snježno kraljevstvo crtani je film koji obožavaju djevojčice diljem svijeta.

Zanimljiva je činjenica da su imena Anna i Elsa nakon izlaska filma postala vrlo popularna među djecom.

LITTLE LIVE PETS I WILD PETS postale su prave hit igračke. Pričljive ptičice koje ponavljaju riječi i cvrkuću mogu postati najbolje prijateljice svake djevojčice, a pauci koji reagiraju na dodir odlični su za sve neustrašive dječake.

MINECRAFT - je igra otvorenog oblika pa djeca sama mogu istraživati, graditi, njihova kreativnost izlazi na vidjelo, a pomoću posebnih servera cijela obitelj može igrati zajedno.

BARBIE - omiljena lutka svih djevojčica

Barbie je najprodavanija lutka ikada, a njezinoj popularnosti ne nazire se kraj. Barbie je liječnica, pilotkinja, učiteljica, prodavačica...

STAR WARS MANIJA

''May the force be with you'' rečenica je koju zna gotovo svaka osoba na planetu, a novi nastavak Star Warsa izazvao je veliko zanimanje svih fanova.

FISHER PRICE za učenje i igru

Fisher Price jedan je od omiljenih proizvođača didaktičkih igračaka za djecu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije