Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica Showbiz

Maja Šuput za bademantil ima 3000 kuna, ali za režije nema

Netom se vratila s odmora u Turskoj, gdje je sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom uživala u luksuzu, a pjevačicu je dočekala uplatnica za vodu u iznosu od 541,39 kuna
22. srpnja 2021. u 16:07 0 komentara 365 prikaza

Dok se Maja Šuput Tatarinov (41) s obitelji odmarala u Turskoj u mondenom ljetovalištu, njeno ime opet je završilo na oglasnoj ploči Općinskoga građanskog suda u Zagrebu.

Razlog? Kao i prethodna dva puta u posljednjih šest mjeseci - neplaćene režije. Prvi put bila je riječ o pričuvi za zgradu u kojoj Maja živi u podsljemenskoj zoni u iznosu od 481,14 kuna.

 | Autor :

- To su privatne stvari koje ne mogu komentirati. Sigurno je platila dug - rekla nam je tad menadžerica pjevačice Katarina Kolar, koja se pak osobno javljala na naše pozive.

Tad se nagađalo da je Maja zaboravila platiti režije zaokupljena pripremama za vlastito vjenčanje, a potom i pripremama za odmor u Grčkoj. Drugi put bila je riječ o vodi u iznosu od 894,01 kunu. I tad je bila riječ o režijama uoči i nakon njene svadbe s Nenadom Tatarinovim u istarskim Balama.

 | Autor :
Ovaj put opet je riječ o vodi, i to u iznosu od 366,15 kuna za razdoblje od ožujka do lipnja 2020. U prilogu spisa nalazi se i račun za vodu u iznosu od 541,39 kuna, koji je uvećan za troškove kamate, bilježnika i tiskanica. Maji je sva tri puta prijetila ovrha. Pokušali smo dobiti pjevačicu i njenu menadžericu za komentar, ali bezuspješno.

Inače, Maja posljednjih tjedana često pozira u ružičastom Versaceovu bademantilu od 3000 kuna. Jednom je u njemu pozirala u kadi s također papučicama Versace čija je cijena oko 750 kuna. Najupečatljivija fotografija bila je ona s njenim suprugom, najboljim prijateljem i modnim stilistom Markom Grubnićem te njegovim najboljim prijateljem Momčilom Gurovićem. Svi četvero nosili su Versaceov outfit.

 | Autor :

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.