OBITELJSKI ODMOR

Maja Šuput uživa u obiteljskom odmoru i podiže temperature fotografijama iz bazena

Foto: Instagram
1/2
29.06.2021.
u 18:47

Maja Šuput trenutno se nalazi na odmoru u Šibeniku sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom, a pratitelje na društvenim mrežama svakodnevno počasti fotografijama s odmora.

Samo tri mjeseca nakon poroda pjevačica je vratila svoju zavidnu liniju, a također se vratila i poslovnim obvezama od kojih se najviše voli otputovati i napuniti energiju u društvu sina i supruga, a za sada biraju destinacije u Hrvatskoj.

Na Instagramu je objavila tri fotografije iz Šibenika, prvu u dvodijelnom kupaćem kostimu tigrastog uzorka, a potom je uslijedila i slika iz bazena na kojoj se može vidjeti kako se pjevačica rashlađuje od velikih vrućina, a najviše lajkova i komentara skupila je fotografija na kojoj poziraju njezin suprug Nenad Tatarinov i sinčić Bloom koji već zvijezda Majinog Instagrama. 

Foto: Instagram

Inače, Maja će u rujnu proslaviti 42. rođendan, a sudeći po fotografija, pjevačica nikada nije izgleda bolje i sretnije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?