UŽIVA U ISTRI

Maja Šuput u lov na tartufe otišla u čizmama od 1250 eura

Instagram
21.04.2022.
u 18:04

- Danas sam bila prvi put u lovu na tartufe. Lov je bio super uspješan pa smo ulov i pojeli. Izlet po mojoj mjeri – pohvalila se pjevačica

Pjevačica Maja Šuput (42) trenutno sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom uživa u Istri, a osim što uživaju u šetnjama na suncu, gastronomskim delicijama i kupanjima u bazenu uputili su se i u jednu avanturu. Naime, Maja je otkrila da su se zaputili u lov na tartufe.

- Danas sam bila prvi put u lovu na tartufe. Lov je bio super uspješan pa smo ulov i pojeli. Izlet po mojoj mjeri – pohvalila se pjevačica koju gledatelji Nove TV svake nedjelje mogu gledati u ulozi voditeljice showa 'Ples sa zvijezdama'. Maja je na objavljenoj fotografiji pozirala u šik izdanju kojim je oduševila svoje pratitelje.

Foto: Instagram

Naime, crnu dolčevitu je kombinirala s jaknom vojničkog stila i crnim kožnim hlačama, a stajling je upotpunila šeširom, crvenom torbicom i Pradinim čizmama čija je cijena na internetskoj stranici 1250 eura. Čizme obožavaju mnoge ljubiteljice mode među kojima su i poznate dame poput sestara Hadid i Kardashian, Izabel Kovačić i Tatjane Dragović, a kada su se tek pojavile u kolekciji modne kuće Prada za njih je postojala i lista čekanja

Maji su pratitelji u komentarima ostavili brojne komplimente za izgled te odabir kombinacije. „Predobro izgledaš, top“, „Lovkinjo moja“, „Majo legendo, imamo iste čizme“, pisali su joj te ostavili brojna srca. Dodajmo da je pjevačica dio atmosfere iz potrage za tartufima objavila i na svojem Instagram storyju. "Samo da znate, imam lopaticu pa kad nađem tartuf da ga stavim u torbu i bježim", rekla je šaljivo te pokazala da je s njima u avanturi i pas Brum. "Pas Brum je našao odmah prvi tartuf. Woooow, bravo Brum!", izgovorila je pjevačica .  Inače, Maja je u Istru s obitelji otišla povodom uskršnjih blagdana, a nedavno je objavila fotografiju na kojoj su svi modno usklađeni te nose trendi balonere. ''Koja dobra fotka'', ''Slatki'', ''Predivna mala obitelj'', ''Divni, dragi ljudi'', ''Najljepše dijete na svijetu'', ''Sve stane u jednu riječ- vrh'', ''Srce slatko. Zasjenio vas je'', ''Modno usklađeni'', pisali su pratitelji tada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije