PAZE NA DETALJE

Maja Šuput se pohvalila kako su joj modno usklađeni suprug i sin koji nosi tenisice od 1500 kuna

Instagram
15.10.2021.
u 19:44

Uvijek modno usklađeni Maja i suprug Nenad i ovaj put su pokazali da su obitelj sa puno stila, a u tome im se pridružio i sedam mjeseci star sin Bloom

Maja Šuput s obitelji je još uvijek na odmoru u Italiji gdje uživaju na imanje između Umbrije i Toskane i odsjeli su u hotelu Castelo di Reschio. Noćenje ovisno o vrsti sobe košta od 1250 pa sve do 4490 eura što i ne čudi s obzirom na to da je renoviranje ovog predivnog dvorca trajalo punih 25 godina.

Sam hotel i okruženje u kojem se nalazi su kao stvoreni za fotografiranje privlačnih fotografija i Maja se potrudila da se i njezini modni odabiri lijepo uklope u jesensku kulisu koja vlada oko hotela Castelo di Reschio. Uvijek modno usklađeni Maja i suprug Nenad i ovaj put su pokazali da su obitelj sa puno stila, a u tome im se pridružio i sedam mjeseci star sin Bloom.

Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je pokazala kako njezin suprug i sin nose tenisice iste marke Golden Goosea, a na službenoj stranici ovog modnog brenda ove tenisice koštaju 1500 kuna. Maja ističe kako bi voljela da joj sin od tate naslijedi i dobar modni ukus, a maleni Bloom na pravom je putu da postane modna ikona.

Foto: Instagram

- Najviše bih voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imamo i muž i ja. Oboje volimo raditi i stvarati, to nam je najveće zadovoljstvo i mislim da ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik. Voljela bih da bude svjetski putnik i foodie i da uživa u hrani kao što i mi uživamo i da bude društveno stvorenje jer ja volim druženje s ljudima. Možda će zvučati smiješno, ali voljela bih da bude baš poput nas. - rekla nam je Maja nedugo nakon što je u ožujku rodila sina.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije