PRESRETNA

Maja Šuput prvi put objavila obiteljsku fotografiju sa sinom i suprugom: Neopisivo

Instagram
29.03.2021.
u 18:51

Pjevačica je jučer konačno otkrila da su ona i suprug Nenad Tatarinov sinu dali ime Bloom.

Maja Šuput objavila je i prvu zajedničku fotografiju sa sinom Bloomom i suprugom Nenadom Tatarinovim. - Neopisivo. Jutra su doslovno čarobna - napisala je Maja uz obiteljsku fotografiju koju je objavila na svom Instagram profilu, a u samo sat vremena ta fotografija je dobila 15 tisuća lajkova. Pjevačica je uživa u prvim danima majčinstva, a jučer je konačno objavila i ime svog sina koji je rođen 17. ožujka u Petrovoj bolnici.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Nakon što ste mjesecima , htjeli to ili ne , čitali o meni apsolutno sve ( ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici - objavila je Maja jučer ime svog sina. Nedugo prije poroda rekla je kako su ona i suprug odlučili kako sinu neće dati tradicionalno ime,a sada je objasnila i pravo značenje imena svog sina.

- Ono što je svima, namjerno ili ne, promaknulo jest tumačenje Cambridgeovog rječnika u kojem, između ostalog, stoji i to da riječ bloom označava zdravlje, energiju i naočitost te stranice Names.org koja kaže da ime Bloom znači 'Zlatno Srce' ('Heart of Gold'), 'Zmajev Plamen' ('Dragon Flame'). U svojem ga je imenu nosila i Heba, kći boga Zeusa i njegove žene Here, koju su nazivali boginjom mladosti, a riječ bi se mogla protumačiti i kao 'ustajanje'. I na kraju treba dodati i to da riječ bloom osim cvijeća, označava i čelik - objasnila je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije