promjena izgleda

Maja Šuput promijenila imidž i postala brineta

Foto: Instagram
1/3
01.03.2019.
u 11:23

Svatovska pjevačica Maja Šuput (39) promijenila je imidž i od plavuše je postala brineta. Drastičnom promjenom izgleda odmah se pohvalila mnogobrojnim fanovima na društvenoj mreži. 

- Spremanje, opet na snimanje - komentirala je Maja pa uz to objavila fotografiju na kojoj se vidi da namjerava promijeniti boju kose. S obzirom na to da je sklona promjenama, njezini obožavatelji nisu se previše iznenadili, prenosi 24sata.hr. 

Smeđa kosa na pjevačici oduševila je neke njezine pratitelje, dok su joj drugi priznali da im je ipak bila mnogo draža kad je imala plavu kosu po kojoj je i prepoznatljiva.

Foto: Instagram Asos

'Draža si mi kao plavuša', 'Mi navikli na plavu Maju' i 'Idi u Hollywood' samo su neki od komentara njezinih fanova na Instagramu. 

Ovo nije prvi put da pjevačica mijenja boju kosu, isto je napravila i prije nekoliko godina. Izbor je opet bio smeđa kosa, ali nije joj dugo trebalo da je natrag oboji u plavo.

- Stavila sam umetke da produžim kosu i obojila je u smeđe. Još nikad nisam bila tako tamna - rekla je tada Maja. Godinama je njegovala izgled plavuše, a reakcije na novi imidž bile su slične kao i sada. Pratitelji su se i tada bunili da im je ljepša kao plavuša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije