osvježenje

Maja Šuput pozirala sa suprugom, svima za oko zapela frizura! Neki je hvale, drugi su nezadovoljni

01.09.2020.
u 14:58

Nakon što je protekli vikend odradila čak dvije gaže na vjenčanjima Maja Šuput ulovila je vremena i za opuštanje sa suprugom Nenadom Tatarinovom.

Besprijekorno sređeni supružnici su uživali u jednom restoranu, a Maja se tom prilikom pohvalila obožavateljima novom frizurom. "Dilema .... Razmišljam o šiškama. Da ili ne?", napisala je u opisu fotografije koja prikazuje ravne šiške koje pjevačica inače rijetko nosi.

 

Fotografija je u manje od jedan dan prikupila više od 25 tisuća lajkova, a ispod objave nizali su se komentari podijeljeni Majinih pratitelja. "Pravo osvježenje", "Odlično ti stoje", "Izgledaš puno mlađe", pisali su joj neki. I dok su neki bili oduševljeni promjenom, drugima ona i nije baš nešto sjela.

"Ne, ne i ne!", "Iskreno, ne bih te prepoznala na ulici", komentirali su protivnici šiški, a bilo je i onih koje ovo Majino izdanje podsjeća na slavnu pjevačicu. - Izgledaš kao Lady Gaga - poručila joj je jedna od pratiteljica.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije