U SUPERTALENTU

Maja Šuput pokazala novu tetovažu iznad grudi, obožavateljima za oko zapela jedna 'greška'

instagram
13.12.2021.
u 17:26

Pjevačica je ukrasila svoje tijelo i imenom svog uskoro 9-mjesečnog sina Blooma koje je dala ispisati na ključnoj kosti. Njezini pratitelji odmah su je zasuli komentarima na društvenim mrežama, a nekima od njih za oko je zapela i jedna 'pogreška'.

Pjevačica Maja Šuput (42), koju posljednjih mjeseci ponovno gledamo u ulozi članice žirija na Supertalentu, u sinoćnjoj emisiji gledatelje je ponovno zaintrigirala svojom odjevnom kombinacijom, ali i zanimljivim detaljem na svom tijelu kojeg gledatelji do sada nisu imali prilike vidjeti.

Maja se u četvrtoj polufinalnoj emisiji pojavila u bijeloj haljini prekrivenoj šljokicama i perjem, s dubokim izrezom na nozi, ali i otvorenim ramenima zahvaljujući kojima je gledateljima otkrila 'skrivenu' tetovažu. 

Naime,  pjevačica je ukrasila svoje tijelo i imenom svog uskoro 9-mjesečnog sina Blooma koje je dala ispisati na ključnoj kosti. Njezini pratitelji odmah su je zasuli komentarima na društvenim mrežama, a nekima od njih za oko je zapela i jedna 'pogreška'. Naime, ime sina napisano je malim početnim slovom. 

"Zašto ime malim slovom na tetovaži?", zapitao se jedan od pratitelja, no Maja mu do sada nije odgovorila. "Predivna tetovaža", "Odlična", "Predivno napisano ime sina", nizali su se komentari obožavatelja.

Foto: Instagram

Šuput se svojim sinom često hvali na društvenim mrežama, a u intervjuu koji je nedavno dala za Večernji list otkrila je i što bih htjela da njezin sin naslijedi od nje i supruga Nenada Tatarinova. 

- Najviše bih voljela da naslijedi radoholičarstvo koje imamo i muž i ja. Oboje volimo raditi i stvarati, to nam je najveće zadovoljstvo i mislim da ne bi mogao pokupiti gen da bude neradnik. Voljela bih da bude svjetski putnik i foodie i da uživa u hrani kao što i mi uživamo i da bude društveno stvorenje jer ja volim druženje s ljudima. Možda će zvučati smiješno, ali voljela bih da bude baš poput nas -  rekla je Maja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije