AKTIVNA

Maja Šuput pokazala kako se isteže na vježbama: 'Ovo je lagano čak i za trudnice'

Screenshot Instagram
06.11.2020.
u 21:34

Oprema je spremna, a Maja je čini se aktivnija više nego ikad.

Maja Šuput uskoro ulazi u peti mjesec trudnoće, a beba je sada, kako je otkrila, veličine korneta. Nakon što je pokazala svoj prvi ultrazvuk te kako joj trbuh pomalo raste, otkrila je i da se beba voli javljati 'boksanjem u ponoć'. Oprema je spremna, a Maja je čini se aktivnija više nego ikad. 

Maja ne krije koliko uživa u trudnoći i koliko se neopisivo raduje novom poglavlju života koje je pred njom i njezinim suprugom Nenadom Tatarinovom, a koliko joj trudnoća dobro stoji pokazala je i nedavno na fotografijama na kojima pozira u fitness centru u rozom sportskom kompletiću koji naglašava njezin zaobljeni trbuščić. Vježbanje u teretani Maja je u trudnoći zamijenila trudničkim pilatesom.

Foto: Screenshot Instagram

Sada se pohvalila kako je ponovno otišla na trudničke vježbe i to uz pomoć trenerice, a komentirala je da su one lagane čak i za trudnicu.  

Foto: Screenshot Instagram

Podsjetimo, pjevačica je trudnoću obznanila putem društvenih mreža uz nekoliko preslatkih fotografija na kojoj pozira s Nenadom. "Iznenađenjeeeee! Dragi moji, od svih objava i najava, imam puuuunooo veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir", kazala je Maja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije