U CENTRU PAŽNJE

Maja Šuput odmara u Veneciji, a maleni Bloom oduševio je Talijane: "Svi samo oko njega"

instagram
11.08.2021.
u 08:31

Nekoliko djelatnika okupilo se oko kolica u kojima je ležao maleni Bloom te su sa zanimanjem promatrali dobro raspoloženog mališana.

Pjevačica Maja Šuput (41) trenutno uživa u obiteljskom odmoru u Italiji, točnije u Veneciji sa suprugom Nenadom Tatarinovom i sinčićem Bloomom, a na društvenim mrežama redovito objavljuje obiteljske fotografije. Posebnu pozornost privukla je Majina fotografija na Instagram storiju koju je snimila u trgovini Luis Vuittona.

-I tako u svakom dućanu, svi djelatnici samo kod Blooma- napisala je pjevačica uz fotografiju. Naime, nekoliko djelatnika okupilo se oko kolica u kojima je ležao maleni Bloom te su sa zanimanjem promatrali dobro raspoloženog mališana.

Foto: Instagram

Maja je jučer također objavila fotografiju koja je nasmijala pratitelje na kojoj njezin suprug Nenad u naručju drži Blooma, a ispod objave je napisala: - Tagiraj frenda/icu koji se ovako raduje aperitivu- napisala je Maja u opisu fotografije gdje maleni Bloom gleda u čašu s pićem. Objava je ubrzo skupila preko 26 tisuća lajkova i mnoge komentare, a javila se i Ella Dvornik koja je u komentar napisala ime svoje kćeri Lumi.

Foto: Instagram

Obitelj Tatarinov ove godine ima zgusnut raspored, a pjevačica i njezin suprug Nenad prvi put su sa sinom Bloomom otputovali na odmor izvan Hrvatske, a Maja je svoje obožavatelje svakodnevno izvještavala kako se Bloomu sviđa u resortu u Turskoj i kako je uživao u putovanju zrakoplovom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?