GANULA MNOGE

Maja Šuput odbrojava zadnje dane trudnoće, fotkom raznježila pratitelje: 'Spremni za tebe ljubavi'

Foto: Instagram
1/2
23.02.2021.
u 18:18

Pjevačica Maja Šuput (41) pozirala je uz krevetić za bebu koju željno iščekuje sa suprugom Nenadom Tatarinov (37).

Bračni par Šuput - Tatarinov nestrpljivo iščekuju dolazak prinove. Krevetić je složena, a buduća ponosna mama Maja pozirala je kraj njega okružena igračkama. - Spremni za tebe ljubavi - kratko je napisala ispod najnovije objave koja je u nepunih sat vremena dobila gotovo 15 tisuća lajkova.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U komentarima se javila i pjevačica Jelena Rozga te uz emotikone srca i poljupca dala podršku budućim roditeljima. Inače, Maji je termin u ožujku i već je pripremila torbu za rodilište te je pokazala kako je i kupila svu potrebnu opremu za bebu. Par je odlučio kako nisu neće dati tradicionalno ime, već će to biti neko strano.

 - Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže 'Nenad'. Pa zašto? Tako lijep čovjek s takvim imenom. Smatram da s imenom obilježiš to djetetovo neko razdoblje, tinejdžersko, školsko kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad klinci više nisu normalni, tuku se. Zamisli da dam djetetu neko ime, da ga uvalim u probleme, pa da mi cijeli život govori: 'Jesi li morala?' - objasnila je nedavno Maja koja se osvrnula i na činjenicu da čeka dječaka.

- Tri dana mi je trebalo da procesuiram u glavi da ću morati kupiti bagere, pištolje, kamione jer toliko ljudi oko mene uvjeravalo me da će to biti mini Maja. Znaš kad ti svi pumpaju glavu, a Nenad je stalno govorio: 'Tatina kći, da bar bude curica.' Nevjerojatno je kako ti ta informacija sjedne, totalno zaboraviš na svijet djevojčica, pogotovo kad kreneš uređivati i kupovati robu. Spremni smo za barabu", kazala je za InMagazin nedavno.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije