NAJČAROBNIJI TRENUTAK

Maja Šuput objavila prvu fotografiju sa sinom: Moja najveća ljubav, moj život

instagram
19.03.2021.
u 08:02

Pjevačica je rodila sina carskim rezom u srijedu u poslijepodnevnim satima u Petrovoj boplnici, a ona i suprug Nenad tatarinov još uvijek nisu otkrili kako se maleni zove.

Pjevačica Maja Šuput u Petrovoj bolnici je u srijedu u poslijepodnevnim satima carskim rezom rodila sina, a danas je objavila i prvu fotografiju sa sinom snimljenu u rodilištu. 

- Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati do zauvijek. Moja najveća ljubav , moj život , moje sve - napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj njezin sin svojom malom rukom drži njezin prst. 

Foto: reuters

Maju je porodila doktorica Velena Radošević koja je porodila i supruge naših nogometaša Luke Modrića i Matea Kovačića, ali i suprugu premijera Andreja Plenkovića. Maja još uvijek ne otkriva ime svog sina, ali jasno je prije poroda dala do znanja kako to neće biti domaće i tradicionalno ime i ona i suprug Nenad su ga odabrali ali čuvat će ga još neko vrijeme za sebe. Majin i Nenadov sin je na Apgar testu koji upućuje na brzinu i sposobnost prilagodbe novorođenčeta na vanjski svijet - dobila maksimalnu ocjenu. Dječak je dugačak 48 cm, a težak 2900 grama.  Nedugo prije poroda Maja je dala i zadnji intervju prije nego će postati mama i u IN Magazinu otkrila je kako će uskoro izbaciti na tržište i liniju baby kozmetike. 

- Izlazi moja prva kozmetika za bebe i djecu. Nekako logično, je l' tako? Nakon milijun ispitivanja, svih mogućih istraživanja i tako dalje, napravili smo nešto što apsolutno svaka mama želi za svoje dijete, a to je da su ti sastojci umirujući, blagi... Naravno da sam ja išla i na ono da vizual mora biti prekrasan i da mora lijepo mirisati, ali ne onako invazivno kao na nama odraslima, ipak to mora biti za bebe i djecu. I sad je ovo nešto s čim ću prvo okupati vlastito dijete, a kad to kažem ja, koja sam zaista išla do krajnjih granica što ću kupiti vlastitom djetetu, sad kad znam da imam vlastitu kozmetiku, neizmjerno me to raduje - rekla je Mama u IN Magazinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije