NAPORAN TEMPO

Maja Šuput objavila fotografiju na kojoj prima infuziju, pratitelji zabrinuti za njezino zdravlje: 'Misliš li da je to pametno?'

22.05.2022.
u 16:42

Pjevačica Maja Šuput (42) jedna je od najvećih radoholičarki na domaćoj sceni. Kad nema samostalne koncerte publiku zabavlja na vjenčanjima, a uz to često ju imamo prilike vidjeti i na televiziji. Protekla tri mjeseca Maju gledamo u voditeljskoj ulozi showa 'Ples sa zvijezdama' na Novoj TV, a uz posao i majčinske obveze oko sina Blooma Maji ne preostaje puno vremena za odmor. Upravo zbog toga odlučila je svoj organizam 'počastiti' energetskom infuzijom kako bi njezino tijelo izdržalo naporan radni tempo. 

- Između dva nastupa, neprospavanih noći, bebe za kojom trčim, prije emisije na kojoj moram biti ujutro našla sam spas u obliku energetske infuzije ⚡️ Ima da večeras skačem s lustera na svadbi 🥳 - napisala je Maja u opisu fotografije koju je jučer objavila na svom Instagramu. Na njoj pozira besprijekorno dotjerana u raskošnoj ružičastoj haljini, a dok joj je u jednu ruku primala infuziju, drugom je pak nazdravljala šampanjcem. 

Ispod objave Maji su se u komentarima odmah javili i brojni pratitelji koji su zabrinuti za njezino zdravlje. "E Majuška, Majuška trebala bi više odmarati. A ne previše raditi. Premda znam da se kaže u radu je spas. Ili tko radi ne boji se gladi. A nakon napornog radnog dana treba se odmoriti. I naspavati. Jer se samo sa dobrim odmorom napune baterije za novi radni izazov", poručila joj je jedna od pratiteljica, a s njom su se složili i drugi. "Misliš da je to pametno? Nema tih para koje su vrjednije od zdravlja!", "Čuvaj se", "Svaka čast na energiji", "Ne daj se, Majo", samo su neki od komentara ispod fotografije. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije