ŠOKIRALA SE

Maja Šuput o hororima sa svadbe: 'Jedanput sam vidjela kako je mladoženja 'puknuo' mladenku prije izlaska'

Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
28.03.2019.
u 14:36

Pjevačica Maja Šuput česta je glazbena gošća na vjenčanjima i u tome neupitno gušta. Međutim, u emisiji radija Extra FM otkrila je i tamnu stranu svakog pira.

U jutarnjoj emisiji na radiju Extra FM pjevačica Maja Šuput ispričala je šokantne ispovijesti sa svadbi na kojima je česta glazbena gošća. Naime, one je prepričala događaj sa svadbe u kojoj je mladoženja fizički maltretirao mladenku. 

– Jedanput sam vidjela kako je mladoženja ''puknuo'' mladenku prije izlaska, bio je mrtav pijan! – tvrdila je Maja zgroženo, a onda ispričala o žestokoj svađi između oca i sina zbog koje je nastradala majka.

– Tata i sin u pet ujutro posvađali su se, a kad je otac išao lupiti sina u glavu, mama je, da spriječi katastrofu, utrčala između njih, tako da je na kraju ona dobila po glavi i lupila glavom u rub stola. Šef sale davao joj je umjetno disanje – prepričala je ona šokirajući svjedočanstvom. 

Na pitanje o vlastitom vjenčanju, nije dala odgovor. U sklopu svog gostovanja na radiju Maja je predstavila i svoju novu pjesmu ''Dođi mami'' i usput objasnila značenje naslova. 

– Ovo je baš pjesma u smislu ''dođi mami'', kao kad stariji komad nađe mlađeg muškarca, što je danas pomodno. Nije varijanta da to majka govori svom djetetu – rekla je pjevačica. Pričala je i o brazilskom snimanju spota za pjesmu ''Ne lomi mi srce'' koji nije prošao nezapaženo zbog manekena koji se u njemu pojavljuje. Maja je otkrila kakvu su kemiju razvili na snimanju. 

– Bio je jako zgodan, ali ne i jako bistar. Nismo mogli baš razgovarati. Nije znao engleski, a ni gestikulacijama nije znao objasniti što bi – ispričala je kroza smijeh.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije