VEĆ DANAS VODI 'PLES SA ZVIJEZDAMA'

Maja Šuput nastupala je u seksi haljini u dvorcu, no jedan pratitelj je komentirao samo jedan dio njenog tijela

maja šuput
Instagram
03.04.2022.
u 19:49

Na prvoj fotki u seriji koju je objavila činilo se da ima dugu haljinu, ali na sljedećoj se vidi da je haljina zapravo jako seksi te otkriva njene noge. Haljina je imala otvorena leđa, dok je gornji dio bio sivi, a donji bijeli. Kombinaciju je začinila sandalama na visoku petu u srebrnoj boji, dok je na ruci imala veliki srebrno zlatni sat.

Pjevačica Maja Šuput (42) na Instagramu je objavila kao je pjevala na jednoj zabavi u dvorcu Gjalski. Maja je pratiteljima pokazala kako se odjenula. Na prvoj fotki u seriji koju je objavila činilo se da ima dugu haljinu, ali na sljedećoj se vidi da je haljina zapravo jako seksi te otkriva njene noge. 

Haljina je imala otvorena leđa, dok je gornji dio bio sivi, a donji bijeli. Kombinaciju je začinila sandalama na visoku petu u srebrnoj boji, dok je na ruci imala veliki srebrno zlatni sat. 

"Kraljevska svirka u dvorcu" napisala je Šuput. Istu sliku objavila je na Instagramu i na Facebooku, a jedan pratitelj među prvima je komentirao jedan dio pjevačičinog tijela, a ne njen izgled. 

Fotografiju možete pogledati OVDJE

"Stopala" napisao je kratko i dodao emotikone smajlića sa srcima u očima.  Poznato je da Maja puno radi, pa nakon što je jučer nastupala na zabavi, već danas će voditi uživo emisiju 'Ples sa zvijezdama'.

Podsjetimo, Maja i Nenad nedavno su krstili malenog Blooma. Pjevačica je na svom Instagram profile objavila fotografije i otkrila da su sina krstili u crkvi sv. Kirina koja se nalazi na zagrebačkom Pantovčaku. 

"Sveto Krštenje. Bloom Tatarinov 19. 03. 2022.", napisala je Šuput uz seriju fotografija. Krsna kuma malenom Bloomu bila je Majina prijateljica Katarina Kolar koja joj je i menadžerica. 

Bloom je nedavno proslavio prvi rođendan, a Maja je dio atmosfere s proslave podijelila s pratiteljima.Proslava se odvila u jednom zagrebačkom restoranu, a prostor je bio ukrašen balonima i plišanim medvjedima. 

Pjevačica je sina rodila carskim rezom 17. ožujka prošle godine u Petrovoj bolnici, a maleni je težio 2900 grama i bio dugačak 48 centimetara. Na početku trudnoće bila je uvjerena da će roditi curicu pa ju je vijest da će roditi sina malo iznenadila. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?