NIŠTA OD EMISIJE OVE NEDJELJE

Maja Šuput nakon otkazivanja 'Plesa sa zvijezdama': 'S razlogom se meni digla kosa na glavi'

maja šuput
Foto: Instagram
25.03.2022.
u 18:00

- Osobno svima šaljem veliku pusu i želje da što prije opet uskoče u plesne cipelice te da razvalimo gledanost sljedeće nedljelje. Voli vas Maja i držim fige za brz oporavak - zaključila je Šuput koja emisiju vodi zajedno s kolegom Igorom Mešinom.

Pjevačicu Maju Šuput (42) gledatelji Nove TV protekle tri nedjelje mogli su vidjeti u ulozi voditeljice showa 'Ples sa zvijezdama'. No, ove nedjelje na žalost mnogih emisija se neće emitirati. Ranije se o svemu oglasila i Nova TV, a nedugo nakon toga pratiteljima se javila i Maja Šuput.

- S razlogom se meni digla kosa na glavi... Naime, na našu žalost neki od kandidata i članova produkcije pozitivnu su na koronu pa ove nedjelje nećemo raditi Ples sa zvijezdama. Osobno svima šaljem veliku pusu i želje da što prije opet uskoče u plesne cipelice te da razvalimo gledanost sljedeće nedjelje. Voli vas Maja i držim fige za brz oporavak - napisala je Maja uz fotografiju iz prethodne epizode.

Pratiteljima je prenijela i službenu izjavu Nove TV.

- Zdravlje i sigurnost svih kandidata i članova produkcije su na prvom mjestu, te radi izvanrednih okolnosti ove nedjelje Nova TV neće biti u mogućnosti producirati show Ples sa zvijezdama. Naime, trenutno su neki kandidati i članovi produkcije covid pozitivni te iako su svi u dobrom stanju i željno iščekuju nastavak projekta, radi propisanih izolacija nije moguće producirati sljedeću emisiju uživo - kazali su s Nove TV.

- Osobno svima šaljem veliku pusu i želje da što prije opet uskoče u plesne cipelice te da razvalimo gledanost sljedeće nedjelje. Voli vas Maja i držim fige za brz oporavak - zaključila je Šuput koja emisiju vodi zajedno s kolegom Igorom Mešinom.

Iako smo je i ranije gledali u voditeljskoj ulozi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Maji je ovo prvi voditeljski angažman u emisijama uživo i to u prime time terminu, a sudeći prema reakcijama gledatelja u voditeljskoj ulozi Maja se snašla jednako dobro kao i na pozornici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije