Ljubiteljica putovanja

'MAMINA MALENA KOPIJA': Maja pokazala kako se Bloom zabavlja u Meksiku i otkrila što je naslijedio od nje

13.02.2022.
u 10:39

Maja Šuput podijelila je nove fotografije Blooma iz Meksika gdje uživa s njim i suprugom Nenadom Tatarinovim na odmoru. 

Maja Šuput (42) pokazuje svojim objavama na Instagramu koliko joj je lijepo s obitelji u Meksiku, a naravno, glavna zvijezda njihova odmora je njen preslatki sinčić Bloom, piše Story.hr. 

Pjevačica je podijelila njegove nove fotografije i njegov osmijeh je razoružao sve. 'Isti ja... samo da je biti na putu, smijati se, biti gol i slikati se', napisala je Maja.

Bloom je na fotografijama pozirao u bodiju na plaži i zaigrao se s pijeskom kao i sva djeca. Prizor je raznježio Majine pratitelje.

'Slatkoća', 'Na svoju mamu', 'Slatkiš mali', 'A gle trepavice', 'Slađe dijete nisam vidjela', 'Lijepi mali dječak kao i roditelji', 'Mali ljepotan', 'Bloom, obaraš nas. Predsladak si', 'Mamina malena kopija', komentirali su. Na prizore nisu ostale imune ni violončelistica Ana Rucner i influencerica Sonja Kovač.

Inače, Šuput je ranije objavila obiteljsku fotografiju s plaže, a pozirala je i sa suprugom Nenadom Tatarinovim na večeri pa su se mnogi zapitali tko čuva njihova sina Blooma. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije